kuva Päivän hyvä työ

 

Sain jokin aika sitten Soilalta mieluisan tehtävän, jonka toimeksianto näkyy allaolevassa kuvassa:

 

Sain Soilalta vapaat kädet Joulukalenteri-lippaan toteuttamiseksi, kiitos siitä. Mietin teemaa ja aihetta, ja lopulta valinta oli selvä: Vesilahden Valkohäntien Joulukalenteri-lippaasta löytyy (Luukku 1, Partio) Päivän hyvä työ -joulukalenteri & pikku partiolainen. Arvaatte varmaan, että idean keksittyäni olin tosi innoissani toteuttamisen kanssa. Onneksi kotoa löytyi kaikki tarvittavat materiaalit, joten pääsin hommiin heti. Joulu on antamisen juhlaa, joten tämä aihe sopii mielestäni hyvin meille partiolaisille ja kaikille muillekin. Jaathan haastetta eteenpäin ❤

Vesilahden Valkohännät haastavatkin kaikki vesilahtelaiset ja muutkin mukaan Päivän hyvä työ -joulukalenterin täyttämiseen päivittäin. Toki yhden päivän aikana voi tehdä useammankin Päivän hyvän työn.

Joulukalenteri-lippaat löytyvät Vesilahden kunnan sivulta täältä. Kannattaa seurata sivua ja lippaiden aukaisuja. Toivottavasti tästä Vesilahden kunnan Liikunta- ja nuorisotoimen hienosta ideasta muodostuu perinne ❤

Tästä voit tallentaa/kopioida/tulostaa itsellesi oman Päivän hyvä työ -haastelapun.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s