kuva Arjen Sankarit

 

Tammerkosken Lukion (TamLu) Arjen Sankarit -ryhmä sai tänään yllätysvieraakseen minut Kylähullun ominaisuudessa. Opettajat tiesivät etukäteen tulostani, oppilaat eivät. Ensitöikseen jokainen sai halutessaan googlettaa: Inka Valtamo Kylähullu, jotta he saivat jonkinlaisen alkukäsityksen Kylähullun historiasta ja hommasta. Sinäkin voit googlettaa, kannattaa katsoa myös kuvat.

Kerroin Arjen Sankareille, että kuinka minusta tuli Kylähullu ja kerroin myös hiukan tarinoita Kylähullun elämästä. Kylähullun Manageri, Turvahenkilö & Valokuvaajat eivät olleet mukana tällä keikalla, mutta kerroin toki heistäkin. Vajaan parituntisen ajan juttelimme huumorilla ja ihan vakavastikin aika monesta asiasta, päällimmäisiksi nousivat aiheet:

  • yhteisöllisyys, yhdessä toimiminen, vapaaehtoishommat
  • somen mahdollisuudet
  • elämän eläminen niin, ettei ajattele sitä, että mitä muut minusta ajattelevat
  • kierrätys, kierrättäminen, lahjoittaminen,
  • valinnat elämän & arjen eri tilanteissa hyvän ja pahan & oikean ja väärän välillä
  • lähimatkailu & pienet ilot

Kylähullun Kätyrit-kapsäkistä löytyi kivoja yllätyksiä & nimmarilapuillekin löytyi käyttöä. Selfietäkin otetiin ja vähän muitkakin kuvia tuli otettua. Kiva keikka kaikenkaikkiaan. Kiitos kaikille Arjen Sankareille, ehkä tapaamme joskus uudestaan ❤

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s