kuva Kerran partiolainen…

 

 

…aina partiolainen ❤

Aloitin partiopolkuni lähes 40 vuotta sitten Jyväskylässä Seurakunnan Siniset -lippukunnassa (ent Siniset Samoojat, nykyään Harjun Partiotytöt toiminnan yhdistyttyä Reippaiden Tyttöjen kanssa). Viimeiset kymmenen vuotta olen ollut mukana Vesilahden Valkohannat -lippukunnan toiminnassa täällä Vesilahdessa. Yksi partiopolkuni huippujutuista oli se, kun sain olla vuonna 2008 perustamassa Oravat-perhepartiota Onkemäelle.  Tänään olimme Oravien kanssa Mustalammilla, joka on aina niin ihana ja inspiroiva paikka. Kuvat kertokoon puolestaan.

Olen niin onnellinen kaikesta, mitä olen saanut partiopolullani kokea. Voisin kertoa lukemattoman määrän tarinoita & sattumuksia vuosien varrelta, mutta tänään mielessä on päällimmäisenä kiitollisuus partioystävistä, joihin olen saanut vuosien varrella tutustua.

t: Emma (partionimeni Jyväskylän ajoilta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s