kuva Säpinää Onkemäen koululla!


​Terveisiä eilisestä Vesilahden Valkohäntien & co järjestämästä LähiruokaSäpinästä ja Sepelistä Onkemäen koululta. Isojen Oravien (Oravat-perhepartio) vastuulla oli Survival-rata Onkemäkiareenalla. Rata oli tosi hieno ja suosittu! SeikkailijaOravat osallistuivat Sepeliin, jossa käytettiin hienosti Action Track -sovellusta. Loput Oravat-perhepartiolaiset olivat mukana järjestelyhommissa tai osallistujina. Päivä oli tosi mukava ja aihepiiri tosi tärkeä! Vesilahden Valkohännät toteuttavat toiminnassaan hienosti lähiruokateemoja käytännön tasolla! Onkemäen koulu sopii todella hyvin tämänkaltaisten(kin) tapahtumien järjestämiseen. Kiitos järjestäjille ja yhteistyökumppaneille 🙂

Alla Taavetti Valtamon näyte Survival-radalla, videon kuvasi Jooseppi Valtamo.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s