kuva Partiokööri Tallinnassa

Partiolippukunta Vesilahden Valkohäntien Partiokööri teki keikkamatkan Tallinnaan 29.-30.4.2018. Sain olla mukana tällä mukavalla matkalla. Pari vuotta sitten pidetyillä 50-vuotissynttäreilläni oli lopuksi #inkamessu, jossa kerättiin kolehtia tämän matkan hyväksi. Partiokööri oli sunnuntai-iltana mukana Tooma Missassa kauniissa Jaanin kirkossa laulamassa ja soittamassa. Vesilahden seurakunta ja Partiokööri ovat tehneet yhteistyötä Tooma Missan kanssa jo pitkään. Jaanin seurakunnan Tooma Missa on seurakunnan vapaaehtoisen lähetyskannatuksen kohde.  Suomen Lähetysseuran Viron kirkon työ on yksi Vesilahden seurakunnan nimikkokohteista. Tapasimme Tooma Missassa lähetystyöntekijä Tero Ruotsalan, joka on ollut avainasemassa siinä, että Tooma Missa ja Viro ovat osa Vesilahden seurakunnan lähetystyötä. Tervetuloa Vesilahteen Tero ja ystävät Tallinnasta. Partioköörin kuva on Teron ottama.

Tooma Missa löytyy Facebookista täältä, ja Jaanin seurakunta ja kirkko täältä.

 

 

Keikan lisäksi meillä oli aikaa tutustua Tallinnaan. Osa kulki kävellen ja jotkut ajelivat taksilla. Helsingissä emme kerenneet tällä matkalla olla kuin ratikkamatkojen ajan. Meri oli yhtä ihana kuin aina ennenkin.

Kiitos kaikille Partioköörin keikkamatkan mahdollistajille. Kiitos kaikille matkalla mukana olleille, meillä oli kyllä tosi mukava, rento ja mieliinpainuva reissu.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s