kuva Oi ihana Laukko

Kävimme tänään Vesilahden seurakunnan työntekijäporukan kanssa kevätkesäretkellä aina niin lumoavassa Laukon kartanossa, jossa kukkivat jo juhannusruusut! Saimme nauttia Saran ammattitaitoisesesti vetämästä opastetusta kierroksesta tämän kesän näyttelyissä. Sydämentykytyksiltäkään ei vältytty tällä mielenkiintoisella ja ketterällä kierroksella!

Kartanolounas Laukon Juhlatallissa oli todella herkullinen, värikäs & monipuolinen ja se oli laitettu kauniisti esille. Jälkiruokakahvit joimme ulkoterassilla avaria ja vihreitä maisemia ihastellen. Leppoisa retki kivalla porukalla ihanassa & työpaikkaa lähellä olevassa paikassa, mikäs sen mukavampaa. Lähimatkailu on pop!

Kiitos Vesilahden seurakunnalle, KirkkoHarrille, työkavereille ja kaikille muillekin asianosaisille huomenna päättyvästä työkaudestani, joka on ollut todella antoisa ja merkityksellinen niin monella tavalla. Olen todella #kiitollinensiunattuonnellinen, että sain tämän työkauden ajan tehdä ammattiani vastaavia töitä perhediakonina. Tallennan kaikki muistot ja yhteiset hetket  sydämeeni ja odotan, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

 

 

Minä ja mun pomo -peiliselfie

Onko samaa näköä?

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s