kuva Oiva Paloheimon taiteilijakoti

Viime vuonna Vesilahden seurakunnan joulutervehdyksessä oli ottamani kuva, jossa näkyi Oiva Paloheimon taiteilijakoti. Tänä vuonna ei ole enää mahdollisuutta ottaa samanlaista kuvaa, sillä Oiva Paloheimon taiteilijakoti tuhoutui tulipalossa tuulisena torstaina 29.11.2018. Onneksi vieressä oleva Pappila säästyi liekeiltä hienosti hoidetun sammutustyön ansiosta.

Olen koonnut tähän kuviani Oiva Paloheimon taiteilojakodista vuosien varrelta. Toivottavasti ne tuovat lohtua ja toivoa suuren menetyksen keskellä. Viimeisessä kuvassa aurinko laskee siihen, missä vielä viime viikolla sijaitsi monelle rakas paikka ❤ Tämä tuo ainakin itselleni toivoa siihen, että tästäkin selvitään eteenpäin yhdessä.

img_8062

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s