kuva CHESS & Helsingin valot

Tiistaina 4.12. olin pikavisiitillä Helsingissä poikamme Tiituksen kanssa.   Oli rentouttavaa matkustaa pitkästä aikaa junalla ja nauttia kiireettömästä reissaamisesta. Olimme Helsingissä sen takia, että sain viime viikolla Instrumentariumilta ihanan viestin ja kiitoksen Instagramin kautta. Kiitos sisälsi upean VIP-paketin kahdelle Svenska Teaternin CHESS-musikaaliin. 

Ennen illan ohjelmaa kuljeskelimme Helsingin keskustassa ja ihastelimme erilaisia jouluvaloja. Tsekkasimme Stokkan jouluikkunat ja Aleksin jouluvalot ja vähän muitakin juttuja. 

Instrumentariumin avec-kutsun oli tiistai-illalle saanut myös neljä muuta henkilöä, joten meitä oli yhteensä kymmenen. Olimme ennestään tuntemattomia toisillemme, mutta se ei haitannut rentoa ja mukavaa yhdessäoloa. Ruoka, palvelu ja tunnelma olivat huipussaan koko illan ajan. Juttu luisti ja nauru raikui, kun vietimme joulukuisen illan yhdessä kauniissa ja perinteikkäässä Svenska Teaternissa. Ja tietysti seuraamme nyt toisiamme Instagramissa, joten yhteydenpito jatkuu yhteisen illan jälkeen.

Kaiken kruunasi upea, koskettava ja taidokas CHESS-musikaali, josta saimme nauttia parhailta paikoilta. CHESSin musiikki ja tarina ovat itselleni tuttuja jo 80-luvulta, joten tunnelma oli myös hivenen nostalginen. Nautin kiitollisena täysin siemauksin musikaalin joka hetkestä: musiikista, tarinasta, lauluista, lavastuksesta ja ilmapiiristä. CHESS oli itselleni mahtava ja kokonaisvaltainen musiikkiteatterielämys. Oli antoisaa jutella seuralaisten kanssa väliajalla ja esityksen jälkeen erilaisista kokemuksista ja ajatuksista, joita CHESS meissä herätti. 

Esityksen jälkeen nostimme kabinetissamme maljat CHESSille ja rakkaudelle! Pian tämän jälkeen kaksi esityksen pääosanäyttelijää, Johanna Ström ja Glenn Edell, saapuivat luoksemme ja saimme viettää heidän kanssaan antoisan, hauskan ja lämminhenkisen keskusteluhetken. Illan aikana puhuimme suomea, ruotsia ja englantia sujuvasti sekaisin. 

Kotimatka sujui joutuisasti ja hauskasti yhdessä illan aikana saamamme uuden ystävän kanssa. 

Kiitos teille kaikille, joiden kanssa sain viettää tämän mieliinpainuvan illan.

Sydämellinen kiitos CHESS & Svenska Teatern & Instrumentarium. Tarjositte meille parastanne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s